Välkommen till din hälsoresa

Magnus Häggbom heter jag som berättar mer om denna unika resa som vi ska göra tillsammans. Kolla in min Video här på sidan, fyll sedan i nedan Intresseformulär så kommer du snabbt till min sida med mer information om just din Hälsoresa.

Med vänligaste hälsningar
Magnus Häggbom

Spela video

Spela min Video där jag berättar mer om Hälsoresan, klicka bara på den runda spelknappen så reser vi iväg tillsammans.

Fyll i dina kontaktuppgifter för mer information om din Hälsoresa!

Då vi följer GDPR/Dataskyddsförordningen sedan den 25 maj 2018, så är dina kontaktuppgifter säkra samt skyddade av oss. När du Skickat dina uppgifter kommer du att få ett särskilt mail för att bekräfta dina kontaktuppgifter samt acceptera digital information på lämnad e-postadress.
Bekräftas inte dina kontaktuppgifter, eller att du felaktigt tagit emot ett bekräftelsemail från oss. Kommer dina kontaktuppgifter att tas bort från vår e-postlista inom 24 timmar.

Att leda människor till bättre hälsa är min passion. Något jag har sysslat med i 15 år och som jag brinner för. Det är viktigt att du har någon att fråga, någon du kan lita på och som har kunskap och erfarenhet när man skall ta beslut som kan förändra ditt liv för all framtid. Jag ser fram emot att få vägleda dig på din HÄLSORESA.

Magnus Häggbom

Hälsoentreprenör

GO PURE SWEDEN AB

Din "resebyrå" för din Hälsoresa

Go Pure Sweden AB i Ängelholm (Vattnets hus)
Landshövdingevägen 9
262 52 Ängelholm
Telefon: 0431-828 75